Aloitin juuri blogin kirjoittamisen. Saa antaa, sekä risuja ja ruusuja. :) Sitten hieman itsestäni. Kutsumanimeni on Taija, olen 12 vuotias kuten jo kerroinkin. :) Minulla on puoli pitkät blodit hiukset, silmien värini on harmaa. Olen todella haka kirjotusvirheissä, koska kirjoitan todella nopeasti. Koittakaa kestää ;) Omistan gerbiilin (sen kaveri kuoli pari päivää sitten), hamsteri ja kilpikonna. Käyn hoitelemassa shetlanninponi ruunaa, joka asuu 11 km. päässä meiltä. Yritän kirjoitella pitkiä tekstejä, mutta ei aina riitä aiheet joten toivon, että kestätte sen. :PP Laitan kuvia kunhan kerkeän. :PP

 

                                       Nakke:

Nakke on jukuripäinen shetlanninponi ruuna, jota käyn hoitamassa n. kerran viikossa, kunhan eka olen tottunut Nakkeen kunnolla. :)  Saan tehdä Naken kanssa melkein mitä vain. Tuntuu joskus kuin se olisi omani :))  Tiedän etten ole kovin hyvä ratsastamaan ja ryhtini on hieman  mitä on, mutta se on jo parantumaan päin. Toivon että kirjoitatte myös palautetta ratsastuksestani ja yritän korjailla esim. istuntaani. Nakke asuu Husulassa, eräällä yksityisella vaarini naapurissa. :) Nakke on valkoinen jolla on ruskeita laikkuja. (mikä väritys se on?).  Nakella on tuuhea harja ja talvi karva. Nakella on tarhakaverina lämminverinen tamma Viksu-Vekotin. Nakke on perus kiltti ja osaa koulun alkeet. Sitä ei ole korkeudella pilattu, mutta erittäin vankkarakenteinen poika on.:))  

 

                                      Toffee:

Toffee on hamterini. Se on syyrianhamsteri ja väritys on creme.  Se on syntynyt 24.2.20. Toffee on hieman pullea. Se on erittäin kiltti, ei pure. Tykkää todella paljon erilaisista herkuista, vaikka niitä hän saa vain harvoin, koska ne lihottaa. En nyt hirveästi keksi Toffeesta kirjoittamisen aihetta. koska se on vain hamsteri :))

  

                                         Edie:

Edie on laiska Kreikankilpikonna tyttö. Edie tykkää ulkoilla kesällä ulkona. Se on  syntynyt vuonna 2009, mutta tarkkaa ikää muista. Hänen herkkua on apilan lehdet, salaatti ja mandariini. Tyttönen on erittäin reipas. Sama juttu kuin äsken, en  keksi hirveästi kirjoitettavaa meidän kilpikonnastakaan :))